Arvot

YMPÄRISTÖVAIKUTUS

Pyrimme jatkuvasti minimoimaan lämmönsäätölaitteidemme ympäristövaikutuksia. Pyrimme valmistamaan mahdollisimman tehokkaita tuotteita, jotka vaativat vähemmän huoltoa ja kuluttavat mahdollisimman vähän polttoainetta.

 

LAATU

Kehitämme teknologisesti ja laadullisesti korkealaatuisia lämmönsäätölaitteita. Johtamis- ja tuotantojärjestelmän avulla vähennämme laatuvirheitä ja testaamme tuotteemme korkean teknologian mittauslaitteilla. Laatu ohjaa kaikkia prosesseja.

 

LUOTETTAVUUS

Pyrimme siihen, että lämmönsäätölaiteratkaisumme tarvitsisivat mahdollisimman vähän huoltoa ja olisivat toimivia ja luotettavia koko elinkaarensa ajan.

 

TYÖNTEKIJÄT

Meillä on korkeasti koulutetut ja luotettavat työntekijät, joita kuuntelemme ja kunnioitamme. Olemme sitoutuneet ylläpitämään ja kehittämään heidän tietojaan ja taitojaan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja ja palveluja.

 

INNOVAATIO

Olemme innovatiivisia ja avoimia uusille tulevaisuuden ratkaisuille ja tuemme henkilöstömme aktiivisuutta oppia uutta teknologiaa varmistaaksemme asemamme lämmönsäätölaitteiden ja palvelujen kehityksen eturivissä. Kehitämme tuotteidemme ja palveluidemme rinnalla myös seuranta- ja valvontalaitteita, jotka varmistavat asiakkaillemme palvelujen toimivuuden.

 

ASIAKASSUHTEET

Pyrimme aina auttamaan asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa lämpösäädellyissä kuljetuksissa. Kehitämme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka tukevat ja syventävät teknologia- ja palveluosaamistamme.

Sulje sivuvalikko