Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L5BHS

Vetoautoratkaisu L5BHS

Uusi Lumikko L5BHS vetoautoratkaisu on oikea valinta niin pitkille siirtokuljetuksille kuin jakelukuljetuksiinkin. Täysin uudistettu hybridi-tuoteperheen edustaja L5BHS tuo mm. pienet fyysiset ulkomitat ensimmäistä kertaa myös 5 kW-teholuokkaan. Integroidulla höyrystimellä ja pienikokoisella, kevyellä rakenteella varustettu L5BHS sisältää Lumikolle tyypillisesti moniosastovalmiuden vakiona.

 

Lumikko L5BHS:n rakenne on suunniteltu niin, ettei se vie tilaa korista, jolloin koko kuljetustila saadaan hyödynnettyä. Kokosivun aukeavia ovia käytettäessä ei kylmäkoneen höyrystin ole esteenä lastauksen tai purkamisen yhteydessä.

TOIMIVA MUOTOILU

Kuten hybridi-tuoteperheen ideologiaan kuuluu, Lumikko L5BHS:n muotoilussa on otettu huomioon laitteen sopivuus korkealla ohjaamolla varustettuihin ajoneuvoihin. Koneen kippauskulma on kokoluokassaan markkinoiden paras.

KILPAILUKYKYINEN

Lumikko L5BHS:n sisäänrakennettu höyrystin mahdollistaa parhaan mahdollisen kuormatilan käytön. Moniosastovalmius on vakiona. Hybriditeknologian ansiosta kuumakaasu-ominaisuutta voidaan käyttää lämmitys- ja sulatustoiminnoissa myös tässä kokoluokassa.

HUOLLON HELPPOUS

Lumikko L5BHS on kustannus- ja energiatehokas ratkaisu, jossa kaikki pääkomponentit löytyvät laitteen sisältä ja ovat helposti huollettavissa.

L5BHS tekniset tiedot

Vetoautoratkaisu L5BHS

 

Tekniset tiedot
Paino 450 kg
Dieselmoottori 3 sylinteriä / 16 kW
Kompressori 4 sylinteriä / Hybridi BHS
Kylmäaine R452A / 5,0 kg

 

Soveltuvuus
FRC max 8,5 m
FNA max 13,0 m

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 0 °C -20 °C
Dieselkäytöllä 9481 W 5014 W
Sähkökäytöllä 9202 W 4935 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Dieselkäytöllä 5600 W
Sähkökäytöllä 5600 W

 

Puhallusteho
Höyrystimen ilmamäärä 2400 m³/h
Ilman lähtönopeus 17,8 m/sSulje sivuvalikko