Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L7EVO

Vetoautoratkaisu L7EVO

Lumikko L7EVO on uusi kehitysversio perinteisestä tehopakkauksesta. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kustannus- ja energiatehokkuus sekä ympäristökuormituksen vähentäminen. L7EVO jatkaa edeltäjänsä tarinaa yhtenä markkinoiden tehokkaimpana dieselkäyttöisenä vetoautoratkaisuna. Se kipuaa tehovertailun kärkipaikoille edelleen niin jäähdytys- kuin lämmitystehonsakin puolesta.

 

L7EVO:n huikea teho perustuu korkealuokkaisiin komponentteihin, optimoituun kylmäpiiriin sekä neste- ja sähkölämmitykseen. Lisäksi käyttölogiikan päivityksen myötä laitteen ohjausta on selkeytetty ja käyttövarmuutta parannettu.

 

Päivitykset ja teknologiset innovaatiot ovat alentaneet elinkaarikustannuksia ja siten myös ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. L7EVO soveltuu kaikista vaativimpiinkin monilämpökuljetuksiin niin FRC- kuin FNA-standardoiduissa kuljetuksissa.

EDISTYKSELLISTÄ TEHOKKUUTTA

Lumikko L7EVO on lämmitys- ja pakasteteholtaan yksi markkinoiden tehokkaimmista dieselkäyttöisistä vetoautoratkaisuista. Moniosastovalmius ja tehokas nestelämmitys löytyy tuotteesta aina vakiona.

UUTTA DESIGNIA

Lumikko L7EVO on kustannus- ja energiatehokas ratkaisu, jonka muotoilu päivitettiin vastaamaan 2010-luvun tarpeita. Uusin design kavensi L7EVO:a yhteensä noin 25 cm vanhaan malliin verrattuna, joten se soveltuu entistäkin paremmin lovettuihin koreihin ja hytteihin.

KILPAILUKYKYINEN

Pidentyneiden huoltovälien, komponenttien päivityksen ja alentuneen polttoaineen kulutuksen myötä Lumikko L7EVO:n käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset.

L7EVO tekniset tiedot

Vetoautoratkaisu L7EVO

 

Tekniset tiedot
Paino 620 kg
Dieselmoottori 3 sylinteriä / 16 kW
Kompressori 4 sylinteriä
Sähkömoottori 9 kW
Kylmäaine R452A / 7,0 kg

 

Soveltuvuus
FRC max 15,0 m
FNA max 15,0 m

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa (0 °C - 20 °C)
Dieselkäytöllä 11486 W 6558 W
Sähkökäytöllä 11931 W 6666 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Dieselkäytöllä 10000 W
Sähkökäytöllä 3500 W

 

Puhallusteho
Höyrystimen ilmamäärä 2910 m³/h
Ilman lähtönopeus 8,1 m/sSulje sivuvalikko