Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L6H

L4
 

Vetoautoratkaisu L6H

Lumikko L6H on osa Lumikon uutta vihreän teknologian hydrauliikkatuoteperhettä. Saatavana kiinteällä ja irtohöyrystimellä. Hydrauliseen moottoriin perustuva vetoautoratkaisu on parempi valinta sekä ympäristön että kustannusten kannalta. Hydraulimoottorin avulla lämmönsäätöyksikkö ottaa käyttämänsä energian vetoauton voiman ulosottolaitteesta. 
 
Koska lämmönsäätelyyn ei moottorin käynnissä ollessa tarvita dieseliä lainkaan, L6H vähentää paitsi kuljetuksen kokonaispolttoainekulutusta myös sen haitallisia ympäristövaikutuksia. Lumikon tuttu tehokkuus ja toimintavarmuus – pienempi hiilijalanjälki. 

VÄHÄPÄÄSTÖINEN

L6H:n hydraulimoottori ei tarvitse erillistä polttoainetta toimiakseen. Tämä vähentää kuljetuksen aikana syntyviä hiilidioksidi-, typpioksidi-ja hiukkaspäästöjä merkittävästi. 

HILJAINEN

L6H:n käyntiääni on lähes huomaamaton hiljaisen hydraulimoottorin ansiosta.  Alhainen melutaso tekee ajosta miellyttävämpää ja on eduksi erityisesti yö- ja aamuaikaan tapahtuvassa jakeluliikenteessä. 

KUSTANNUSTEHOKAS

Lämmönsäätölaitteen hydraulimoottori vaatii huoltoa vain harvoin eikä polttoainetta lainkaan. Tämä pienentää laitteen käyttö- ja elinkaarikustannuksia huomattavasti. 

L6H tekniset tiedot

Vetoautoratkaisu L6H

 

Tekniset tiedot
Paino 450 kg
Moottori Hydrauliikkamoottori
Kompressori Hybridi BHS
Kylmäaine R452A / 7,0 kg

 

Soveltuvuus
FRC max 9,0 m
FNA max 15,0 m

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 0 °C -20 °C
Hydraulikäytöllä 11394 W 6117 W
Sähkökäytöllä 11206 W 6057 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Hydraulikäytöllä 10500 W
Sähkökäytöllä 10500 W

 

Puhallusteho
Ilmamäärä 3740 m³/h
Ilman lähtönopeus 10,0 m/s


 

Sulje sivuvalikko