Lämmönsäätölaitteet

Lumikon asiakaslähtöisestä kehitystyöstä saatujen tuloksien johdosta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja taloudellisia tuotteita lämpösäädeltyihin kuljetuksiin. Tuotekehityksen tuloksena olemme kehittäneet edelleen luotettavaksi todennettuja kuorma-auto ja perävaunumallejamme, joiden kylmäjärjestelmän sydämenä toimii laadukkaat BITZER:in toimittamat kompressorit. Mallistomme tulee laajentumaan lähitulevaisuudessa uusilla malleilla, joiden suunnittelun lähtökohtana ovat olleet luotettavuus ja alhaiset elinkaarikustannukset unohtamatta päästöihin liittyviä vaatimuksia.

Kaikki tuotteemme on varustettu uudella innovatiivisella LC3UP ohjauspaneelilla, jonka näytön toimivuus on todettu parhaaksi markkinoilla aurinkoisissa tai pimeissä olosuhteissa. Voit säätää ohjauspaneelin näytön valaistuksen mukailemaan kuorma-auton sisävalaistusta. 

 

Lumikko Technologies -esite

 


 

KUORMA-AUTOT

Kuorma-autotuotteemme toimivat omavoimatoimisesti dieselmoottorin avulla. Kaikissa tuotteissamme on vakiona sähkökäyttö (400V/32A). Myös moniosastovalmius (2 lämpöä) on vakiona kaikissa tuotteissamme lukuun ottamatta L4BHS-lämmönsäätölaitetta. Tämä antaa joustavuutta loppuasiakkaalle, joka ei välttämättä tiedä tulevista kuljetustarpeistaan. Tuotevalikoimamme on kattava, se alkaa pienien ja keskisuurten kuormatilojen kokoluokasta (L4BHS), käsittäen myös keskikokoiset kuormatilat (L5BHS) ja jatkuen aina suurien kuormatilojen (L6BHS ja L7EVO) vaativimpiinkin kuljetustarpeisiin asti.

Vetoautoratkaisu L4BHS ›

Vetoautoratkaisu L5BHS ›

Vetoautoratkaisu L6BHS ›

Vetoautoratkaisu UMT6BHS ›

Vetoautoratkaisu L7EVO ›


 

Perävaunuratkaisu LT9

PERÄVAUNUT

Tarjoamme perävanuihin LT9-tuotettamme, jonka toimintavarmuutta ja toimintoja on parannettu entisestään. Perävaunutuotteemme on hyvä ratkaisu, kun tarvitset hyvää tehoa kylmäkuljetuksiin ja mahdollisuutta lämmittää kuormatilaa kylmissä olosuhteissa. Tuotteemme toimivuus on testattu äärimmäisissä olosuhteissa -30 °C - +55 °C ulkolämpötilassa. Perävaunutuotteemme on kehitetty toimimaan vaativissa pohjoisen olosuhteissa, mutta kehitystyön tuloksena olemme saaneet toimivan tuotteen myös lämpimiin olosuhteisiin. LT9-lämmönsäätölaitteessa on vakiona moniosastovalmius ja sähkökäyttö (400V/32A).

Perävaunuratkaisu LT9 ›

Perävaunuratkaisu LT9M ›


 

ERIKOISTUOTTEET

Lumikko on kehittänyt myös erikoistuotteita siipikarjakuljetuksiin. Pohjoisen vaativat olosuhteet ovat ohjanneet eläintenkuljetuksien parantamiseen, jotta kuolleisuutta ja kuljetuksista aiheutuvia rasituksia voidaan vähentää. Pitkän ajan kehityksen tuloksena olemme kehittäneet ilmastointiyksikön, jossa on mukana myös kuormatilan lämmitysmahdollisuus. Riittävällä ilmanvaihdolla turvataan oikea hiilidioksidipitoisuus kuormatilassa. 

L5DSV ›

L300DSV ›


 

LISÄVARUSTEET

Lämpösäädeltyihin kuljetuksiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.

 

Kun tarvitset lämpötilan rekisteröintiä tai paikannusta lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, tarjoamme OptiTemp-sovellustamme. Voit valita mieleisesi määrän lämpötila- tai kosteusantureita kuormatilaan, maksimissaan kuusi (6) anturia. Lisäksi voit laajentaa ohjelman toiminaan myös pilvipalveluna, jolloin pääset seuraamaan reaaliajassa lämpötiloja ja kuljetuksen sijaintia.

 

L4BHS-lämmönsäätölaitetta lukuun ottamatta kaikkiin tuotteisiimme on mahdollisuus liittää ulkoinen höyrystin myöhemmin, mikäli kuljetuksien tarve muuttuu monilämpöiseksi. Kuljetusmahdollisuudet ovat siten joustavasti laajennettavissa ja kuormatila voidaan jakaa kahteen eri osastoon myös jälkeenpäin kuljetustarpeiden muuttuessa.

 

Irtohöyrystin MTE7 ›

Irtohöyrystin MTE8 ›

Irtohöyrystin MTE22 ›

Optitemp- ja lämpötilan rekisteröinti ›

 

 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›