Lumikko hydraulinen tuoteperhe

Ekologinen ratkaisu liikkuvaan lämmönsäätelyyn

Lumikon hydrauliikkatuoteperhe on vihreän teknologian ratkaisu kuljetuksenaikaiseen lämpötilanhallintaan, joka säästää sekä ympäristöä että elinkaarikustannuksia. Mallistoon kuuluvat korin yläosaan ja sen helman alle sijoitettava vetoautoratkaisu.

Lumikko Technologies -esite

 

Lumikko Technologies ratkaisut

Kuorma-autot

 

Kuorma-autoihin asennettavat tuotteemme toimivat omavoimatoimisesti dieselmoottorin avulla. Ekologinen ratkaisumme toimii kuorma-auton ulosottoon liitettävällä hydrauliikkamoottorilla. Kaikissa tuotteissamme on vakiona sähkökäyttö (400VAC/32A). Tuotteisiin voi valita optiona muun muassa moniosastovalmiuden tai akun ylläpitolaturin. Nämä varusteet antavat loppuasiakkaalle joustavuutta mahdollisesti muuttuviin kuljetustarpeisiin. Tuotevalikoimamme on kattava pienistä keskisuuriin kuormakoreihin, joihin parhaiten soveltuva koneemme on L5BHS. Suuriin kuormatiloihin soveltuu parhaiten tehokkaat L7EVO tai L6BHS koneet, joiden kylmä- ja lämpökapasiteetti riittää vaativimpiinkin kuljetuksin.

Vetoautoratkaisu L5BHS

Uusi Lumikko L5BHS vetoautoratkaisu on oikea valinta niin pitkille siirtokuljetuksille kuin jakelukuljetuksiinkin.

Vetoautoratkaisu L6BHS

L6BHS soveltuu erityisesti keskisuurten ja suurten kuorma-autojen lämpösäädeltyjen korien voimanlähteeksi.

Vetoautoratkaisu L6H

Vihreä vaihtoehto monilämpökuljetuksiin

Vetoautoratkaisu UMT6BHS

Lumikko UMT6BHS soveltuu erityisesti keskisuurten ja suurten kuorma-autojen lämpösäädeltyjen korien voimanlähteeksi.

Vetoautoratkaisu UMT6H

Ekotehoa rungon alla

Vetoautoratkaisu L7EVO

Lumikko L7EVO on lämmitys- ja pakasteteholtaan yksi markkinoiden tehokkaimmista dieselkäyttöisistä vetoautoratkaisuista.

Perävaunut

 

Tarjoamme perävanuihin LT9-tuotettamme, jonka toimintavarmuutta ja toimintoja on parannettu entisestään. Perävaunutuotteemme on hyvä ratkaisu, kun tarvitset hyvää tehoa kylmäkuljetuksiin ja mahdollisuutta lämmittää kuormatilaa kylmissä olosuhteissa. Tuotteemme toimivuus on testattu äärimmäisissä olosuhteissa -30 °C - +55 °C ulkolämpötilassa. Perävaunutuotteemme on kehitetty toimimaan vaativissa pohjoisen olosuhteissa, mutta kehitystyön tuloksena olemme saaneet toimivan tuotteen myös lämpimiin olosuhteisiin. LT9-lämmönsäätölaitteessa on vakiona moniosastovalmius ja sähkökäyttö (400V/32A).

Perävaunuratkaisu LT9M

Uuden teknologian ansiosta hyötysuhde on parempi.

Heat Master

Tuotteet lämpimänä talvipakkasillakin

Erikoistuotteet

Lumikko on kehittänyt myös erikoistuotteita siipikarjakuljetuksiin. Pohjoisen vaativat olosuhteet ovat ohjanneet eläintenkuljetuksien parantamiseen, jotta kuolleisuutta ja kuljetuksista aiheutuvia rasituksia voidaan vähentää. Pitkän ajan kehityksen tuloksena olemme kehittäneet ilmastointiyksikön, jossa on mukana myös kuormatilan lämmitysmahdollisuus. Riittävällä ilmanvaihdolla turvataan oikea hiilidioksidipitoisuus kuormatilassa.

L5DSV

Lumikko L5DSV on suunniteltu asennettavaksi erityisesti siipikarjan kuljetukseen tarkoitettuun kuorma-autoon.

L300DSV

Lumikko L5DSV on suunniteltu asennettavaksi erityisesti siipikarjan kuljetukseen tarkoitettuun kuorma-autoon, L300DSV soveltuu perävaunuun.

LU10

Jäähdytys- ja lämmitys käyttöön, pieniin koritiloihin. Helppo asennettavuus, kattoon tehtävään aukkoon.

Lisävarusteet

Lämpösäädeltyihin kuljetuksiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.

 

Kun tarvitset lämpötilan rekisteröintiä tai paikannusta lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, tarjoamme OptiTemp-sovellustamme. Voit valita mieleisesi määrän lämpötila- tai kosteusantureita kuormatilaan, maksimissaan kuusi (6) anturia. Lisäksi voit laajentaa ohjelman toiminaan myös pilvipalveluna, jolloin pääset seuraamaan reaaliajassa lämpötiloja ja kuljetuksen sijaintia.

 

L4BHS-lämmönsäätölaitetta lukuun ottamatta kaikkiin tuotteisiimme on mahdollisuus liittää ulkoinen höyrystin myöhemmin, mikäli kuljetuksien tarve muuttuu monilämpöiseksi. Kuljetusmahdollisuudet ovat siten joustavasti laajennettavissa ja kuormatila voidaan jakaa kahteen eri osastoon myös jälkeenpäin kuljetustarpeiden muuttuessa.

Irtohöyrystin MTE7

Suuri teho ja kestävä runkorakenne varmistavat vaativatkin kuljetuslämpötilat.

Irtohöyrystin MTE8

Kahteen suuntaan puhaltava höyrystin parantaa kuormatilan ilmankiertoa.

Irtohöyrystin MTE11

MTE11 on yhteen suuntaan puhaltava irtohöyrystin, joka tuo lämpösäädeltyihin kuljetuksiin entistä enemmän joustavuutta kaivattuna välikoon ratkaisuna.

Irtohöyrystin MTE14

Yksinkertaisemmat kytkennät tekevät irtohöyrystimen asennuksesta entistä helpompaa.

Irtohöyrystin MTE22

Tämä irtohöyrystin on suunniteltu käytettäväksi erityisesti toisen uutuuden, Lumikko UMT6BHS-lämmönsäätölaitteen kanssa ja toimii myös Lumikko L6BHS-lämmönsäätölaitteen irtohöyrystimenä.

OptiTemp X3

Lumikko OptiTemp lämpötilan rekisteröintilaitteet on suunniteltu elintarvike- ja eläinkuljetusten, kylmä- ja pakastetilojen lämpötilan rekisteröintiin, seurantaan ja hälytyksiin.

Sulje sivuvalikko