Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu UMT6H


 

Vetoautoratkaisu UMT6H

Korin helman alle asennettava UMT6H on osa Lumikon uutta vihreän teknologian hydrauliikkatuoteperhettä. Hydrauliseen moottoriin perustuva vetoautoratkaisu on parempi valinta sekä ympäristön että kustannusten kannalta. Hydraulimoottorin avulla lämmönsäätöyksikkö voi ottaa käyttämänsä energian vetoauton voiman ulosottolaitteesta.
 
Koska lämmönsäätelyyn ei moottorin käynnissä ollessa tarvita dieseliä lainkaan, UMT6H vähentää paitsi kuljetuksen kokonaispolttoainekulutusta myös sen haitallisia ympäristövaikutuksia. Lumikon tuttu tehokkuus ja toimintavarmuus – pienempi hiilijalanjälki. 

vähäpäästöinen

UMT6H:n hydraulimoottori ei tarvitse erillistä polttoainetta toimiakseen. Siksi se vähentää kuljetuksen aikana syntyviä hiilidioksidi-, typpioksidi- ja hiukkaspäästöjä merkittävästi. 

hiljainen

UMT6H:n käyntiääni on lähes huomaamaton hiljaisen hydraulimoottorin ansiosta. Alhainen melutaso tekee ajosta miellyttävämpää ja on eduksi erityisesti yö- ja aamuaikaan tapahtuvassa jakeluliikenteessä.

Kustannustehokas

Lämmönsäätölaitteen hydraulimoottori vaatii huoltoa vain harvoin eikä polttoainetta lainkaan. Tämä pienentää laitteen käyttö- ja elinkaarikustannuksia huomattavasti.

UMT6H tekniset tiedot

 

Tekniset tiedot
Paino 450 kg
Moottori Hydrauliikkamoottori
Kompressori Hybridi BHS
Kylmäaine R452A / 7,0 kg

 

Soveltuvuus
FRC max 9,0 m
FNA max 15,0 m

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 0 °C -20 °C
Hydraulikäytöllä 11625 W 6542 W
Sähkökäytöllä 11600 W 6328 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Hydraulikäytöllä 5600 W
Sähkökäytöllä 5600 W

 

Puhallusteho
Höyrystimen ilmamäärä 3740 m³/h
Ilman lähtönopeus 12,0 m/s
 

Sulje sivuvalikko