Huolto / Aftersales

Lumikon avaintekijänä on turvata asiakkaan lämpösäädellyt kuljetukset kaikissa olosuhteissa ja kaikkina ajankohtina. Lumikko tuotteiden turvana ja takuuajan kumppanina toimii laaja sopimushuoltoverkosto ja hyvä varaosasaatavuus tuotteiden koko elinkaaren ajan. Huoltopisteiden kattavuus on erittäin hyvä Pohjoismaissa ja sitä laajennetaan määrätietoisella työllä. Sopimushuoltopisteidemme henkilökunta on koulutettu huoltamaan Lumikko -tuotteita asianmukaisella tavalla.

Sopimushuoltopisteiden määrää kasvatetaan Euroopan laajuiseksi ja valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa luodaan tiiviimpää yhteistyömallia. Lumikko antaa tarvittaessa uutta tuotetietoa ja koulutusta kumppaneilleen, jotta voidaan varmistaa koko huoltoketjun ammattitaidon ylläpitäminen.

Laitteen vuosihuoltojen oikea-aikainen toteuttaminen ja Lumikon alkuperäisvaraosia käyttämällä, voidaan parantaa tuotteen käyttövarmuutta ja elinikää, jonka johdosta myös tuotteen jälleenmyyntiarvo paranee. Tuotteen huolenpitoa ja huoltoa kehittämällä saavutetaan parempia tuloksia energiakulutuksessa ja elinkaarikustannuksissa. Turvaamalla edellä mainitut asiat asiakas voi panostaa oman liiketoimintansa kehittämiseen, ilman ylimääräisiä keskeytyksiä liiketoiminnassa. 

Jatkuva yhteydenpito asiakkaan kanssa parantaa tuotteen toimintavarmuutta ja syventää asiakassuhdetta. Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa suoraan yhteyttä Lumikon asiakastukeen, joka ohjaa ja opastaa tuotteen oikeaa käyttöä koko elinkaaren ajan.

Sulje sivuvalikko