Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L6BHS

L4
 

Vetoautoratkaisu L6BHS

Lumikko L6BHS on uusi, teknologisesti edistyksellinen vetoautoratkaisu, joka tuo hybriditeknologian nyt myös monilämpöisiin kuljetuksiin. Hybridikompressorin ansiosta erillistä sähkömoottoria ei enää tarvita. Tuloksena on kustannustehokas ja kevyt dieselkäyttöinen vetoautoratkaisu, joka on varustettu tehokkaalla ulkoisella höyrystimellä tai vaihtoehtoisesti kokonaan irtohöyrystimillä.

 

L6BHS soveltuu erityisesti keskisuurten ja suurten kuorma-autojen lämpösäädeltyjen korien voimanlähteeksi. Se soveltuu myös entistä paremmin pohjoisen koviin olosuhteisiin, sillä hybriditeknologia mahdollistaa kuumakaasu-ominaisuuden hyödyntämisen koritilan lämmityksessä.

HYBRIDITEHOKKUUTTA

L6BHS täydentää Lumikon modulaarista hybridi-tuoteperhettä. Pieni ja kevytrakenteinen L6BHS tuo hybridi-tuoteperheeseen moniosastovalmiuden lisäksi kuumakaasu-ominaisuuden, jota hyödynnetään niin lämmityksessä kuin sulatuksessakin.

KUSTANNUSTEHOKas

Kustannustehokas hankintahinta, pieni polttoainekulutus, moniosastovalmius ja minimaalinen huoltotarve mahdollistavat maksimaalisen kuljetuskapasiteetin.

UUTTA MUOTOILUA

L6BHS:n nerokas muotoilu ja yksityiskohdat korostavat Lumikon dynaamisuutta ja ketteryyttä. Muotoilun ansiosta laite voidaan asentaa entistä paremmin myös korkeilla hyteillä varustettuihin kuorma-autoihin.

Jäähdytysteho +30°C
Ulkolämpötilassa

 

Kuljetuslämpötila 
 

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä
0°C
 

11394W

11206W

-20°C
 

6117W

6057W

 

 

Lämmitysteho -20°C 
Ulkolämpötilassa

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä

 

 

 

8500W

4600W
Puhallusteho

 

Höyrystimen ilmamäärä

Ilman lähtönopeus
 
 
 
 

 

3740 m³/h

10,0 m/s
 
 
 
Tekniset
tiedot
Paino
Dieselmoottori

Kompressori

Kylmäaine

 
460 kg
Kubota D1105/3 syl.
BITZER / 4 sylinteriä
R452A / 6,0 kg
Soveltuvuus
 

FRC max 9,0m

FNA max 15,0m

 
 
 
 
 


 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›