Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L6BHS

L4
 

Vetoautoratkaisu L6BHS

Lumikko L6BHS on uusi, teknologisesti edistyksellinen vetoautoratkaisu, joka tuo hybriditeknologian nyt myös monilämpöisiin kuljetuksiin. Hybridikompressorin ansiosta erillistä sähkömoottoria ei enää tarvita. Tuloksena on kustannustehokas ja kevyt dieselkäyttöinen vetoautoratkaisu, joka on varustettu tehokkaalla ulkoisella höyrystimellä tai vaihtoehtoisesti kokonaan irtohöyrystimillä.

 

L6BHS soveltuu erityisesti keskisuurten ja suurten kuorma-autojen lämpösäädeltyjen korien voimanlähteeksi. Se soveltuu myös entistä paremmin pohjoisen koviin olosuhteisiin, sillä hybriditeknologia mahdollistaa kuumakaasu-ominaisuuden hyödyntämisen koritilan lämmityksessä.

HYBRIDITEHOKKUUTTA

L6BHS täydentää Lumikon modulaarista hybridi-tuoteperhettä. Pieni ja kevytrakenteinen L6BHS tuo hybridi-tuoteperheeseen moniosastovalmiuden lisäksi kuumakaasu-ominaisuuden, jota hyödynnetään niin lämmityksessä kuin sulatuksessakin.

KUSTANNUSTEHOKas

Kustannustehokas hankintahinta, pieni polttoainekulutus, moniosastovalmius ja minimaalinen huoltotarve mahdollistavat maksimaalisen kuljetuskapasiteetin.

UUTTA MUOTOILUA

L6BHS:n nerokas muotoilu ja yksityiskohdat korostavat Lumikon dynaamisuutta ja ketteryyttä. Muotoilun ansiosta laite voidaan asentaa entistä paremmin myös korkeilla hyteillä varustettuihin kuorma-autoihin.

L6BHS tekniset tiedot

Vetoautoratkaisu L6BHS

 

Tekniset tiedot
Paino 460 kg
Dieselmoottori 3 sylinteriä / 16 kW
Kompressori 4 sylinteriä / Hybridi BHS
Kylmäaine R452A / 7,0 kg

 

Soveltuvuus
FRC max 9,0 m
FNA max 15,0 m

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 0 °C -20 °C
Dieselkäytöllä 11394 W 6117 W
Sähkökäytöllä 11206 W 6057 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Dieselkäytöllä 8500 W
Sähkökäytöllä 4600 W

 

Puhallusteho
Ilmamäärä 3740 m³/h
Ilman lähtönopeus 10,0 m/s
 

Sulje sivuvalikko