Etusivu » Tuotteet » Irtohöyrystin MTE7

Irtohöyrystin MTE7

Lumikon vetoauto- ja perävaunutuotteissa L5, L7, L6BHS, LT9 ja L400 on vakiona monilämpöosastointivalmius. Kuljetusmahdollisuudet ovat siten joustavasti laajennettavissa ja irtohöyrystimen avulla kuormatila voidaan jakaa kahteen eri osastoon myös jälkeenpäin kuljetustarpeiden muuttuessa. Tämä mahdollistaa tuore- ja pakastetuotteiden samanaikaisen kuljetuksen sekä parantaa kuljetuskaluston käyttöastetta ja kuormatilan ilmankiertoa. Näin voidaan vastata erilaisiin kuljetuslämpötilatarpeisiin.

 

Tuotekehitys ja uusi muotoilu näkyvät uudessa MTE7-irtohöyrystimessä. Ulkokuoreltaan näyttävä MTE7 on edeltäjäänsä 10 cm kapeampi ja soveltuu paremmin kapeisiinkin osastoihin. Koostaan huolimatta laite on edelleen tehokas kahteen suuntaan puhaltava malli. Suuri teho ja kestävä runkorakenne varmistavat vaativatkin kuljetuslämpötilat.

JOUSTAVAT KULJETUKSET

Kuormatilan osastointi tuo monipuolisuutta ja joustavuutta mahdollistaen mm. tuore- ja  pakastetuotteet samaan kuljetukseen.

Pieni ja kompakti

Tuotekehitys ja uusi muotoilu näkyvät uudessa MTE7-irtohöyrystimessä, joka on edeltäjäänsä 10 cm kapeampi ja soveltuu paremmin kapeisiinkin osastoihin.

TEHOKAS JA KESTÄVÄ

Koostaan huolimatta laite on edelleen tehokas kahteen suuntaan puhaltava malli. Suuri teho ja kestävä runkorakenne varmistavat vaativatkin kuljetuslämpötilat ja hyvän ilmankierron.

Jäähdytysteho +30°C
Ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä
0°C

8000W

7900W
-20°C

4200W

4300W
Tekniset
tiedot
Mitat
Paino
Ilmamäärä
 
990 x 699 x 199 mm
48 kg
2 760 m³/h
Lämmitysteho -20°C 
Ulkolämpötilassa

Dieselkäytöllä

 

3000W

 
 
 
 
 

 

Ei ATP-testattu.

MTE7 tekniset tiedot
 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›