Etusivu » Tuotteet » Irtohöyrystin MTE7

Irtohöyrystin MTE7

Lumikon vetoauto- ja perävaunutuotteissa L5, L7, L6BHS, LT9 ja L400 on vakiona monilämpöosastointivalmius. Kuljetusmahdollisuudet ovat siten joustavasti laajennettavissa ja irtohöyrystimen avulla kuormatila voidaan jakaa kahteen eri osastoon myös jälkeenpäin kuljetustarpeiden muuttuessa. Tämä mahdollistaa tuore- ja pakastetuotteiden samanaikaisen kuljetuksen sekä parantaa kuljetuskaluston käyttöastetta ja kuormatilan ilmankiertoa. Näin voidaan vastata erilaisiin kuljetuslämpötilatarpeisiin.

 

Tuotekehitys ja uusi muotoilu näkyvät uudessa MTE7-irtohöyrystimessä. Ulkokuoreltaan näyttävä MTE7 on edeltäjäänsä 10 cm kapeampi ja soveltuu paremmin kapeisiinkin osastoihin. Koostaan huolimatta laite on edelleen tehokas kahteen suuntaan puhaltava malli. Suuri teho ja kestävä runkorakenne varmistavat vaativatkin kuljetuslämpötilat.

JOUSTAVAT KULJETUKSET

Kuormatilan osastointi tuo monipuolisuutta ja joustavuutta mahdollistaen mm. tuore- ja  pakastetuotteet samaan kuljetukseen.

Pieni ja kompakti

Tuotekehitys ja uusi muotoilu näkyvät uudessa MTE7-irtohöyrystimessä, joka on edeltäjäänsä 10 cm kapeampi ja soveltuu paremmin kapeisiinkin osastoihin.

TEHOKAS JA KESTÄVÄ

Koostaan huolimatta laite on edelleen tehokas kahteen suuntaan puhaltava malli. Suuri teho ja kestävä runkorakenne varmistavat vaativatkin kuljetuslämpötilat ja hyvän ilmankierron.

MTE7 tekniset tiedot

MTE-mallit

 

Tekniset tiedot
Paino 48 kg
Mitat 990 x 699 x 199 mm
Ilmamäärä 2760 m³/h

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 0 °C -20 °C
Dieselkäytöllä 8000 W 4200 W
Sähkökäytöllä 7900 W 4300 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Dieselkäytöllä 3000 W

 

MTE7 tekniset tiedot
 

Sulje sivuvalikko