Saumatonta yhteistyötä ja luottamusta

Hyvä ja toimiva yhteistyö auttaa molempia osapuolia kehittymään. Lumikko ja Kuljetusliike Kaura Oy ovat vaalineet jo pitkään ajan tällaista yhteistyötä. Yritysten välinen yhteistyö on kulminoitunut laadukkaisiin tuotteisiin, tuotekehitykseen sekä vankkaan asiakasymmärrykseen. 
 
Seinäjoella toimiva Kuljetusliike Kaura Oy:n toimipiste sijaitsee vain kivenheiton päässä Lumikon tehtaasta. Pitkän historian omaava kuljetusliike on jo yli 80-vuotias, mutta ikä ei ole hidastanut toimintaa – päinvastoin. Kuljetusliike Kaura Oy on tehnyt vakaata kasvua viimeisten vuosien aikana ja tulevaisuus näyttää valoisalta.


Toimitusjohtaja Jani Kaura edustaa Kauran perhettä jo neljännessä polvessa. Myös Janin veli Janne Kaura on vahvasti mukana yrityksen toiminnassa. Perheyrityksenä pysyminen on mahdollistanut palvelutarjonnan joustavan kehittämisen toimintaympäristössä tapahtuneiden muutoksien mukana. Valtakunnallisten toimijoiden kanssa toimiva kuljetusliike työllistää 35 alan ammattilaista ja kalustoa kuljetusliikkeellä on toistakymmentä yksikköä. Kuljetuskaluston lämpötilansäädöstä vastaa poikkeuksetta Lumikko. 

 

OIKEAT RATKAISUT LÖYTYVÄT YHDESSÄ

Lumikon ja Kuljetusliike Kaura Oy:n yhteistyö on ollut monipuolista. Yritykset ovat olleet lyhyen välimatkansa ansiosta tiiviissä yhteistyössä, mikä on ollut antoisaa molemmille osapuolille. Jani Kaura kokeekin, että Lumikolla ollaan aidosti kiinnostuneita asiakkaan arjesta ja tarpeista. Vankka luottamus Lumikkoon toimittajana sekä avoimet keskusteluvälit ovat varmistaneet, että lämmönsäätölaitteet ovat olleet juuri oikeita ja tarpeisiin sopivia.


Saumaton yhteistyö oli jälleen tarpeen, kun Kuljetusliike Kaura Oy sai Trafin poikkeusluvalla ensimmäisen 34,5 m pitkän HTC-yhdistelmänsä ajoon joulukuussa 2018. Ylipitkien perävaunujen hankinnassa oli paljon uusia tekijöitä, kuten lämmönsäätölaitteen tehojen riittävyys. Lumikon tehdas teki laskelmat, joiden perusteella LT9-perävaunukoneen tehojen todettiin riittävän hyvin laadukkaisiin kuljetuksiin. Käytäntö on todennut saman ja LT9-perävaunukoneet pitävät koko HTC-yhdistelmän pakastelämpötilassa tehokkaasti ja tasaisesti.

 

KUMPPANUUDESTA SUJUVA ARKI – MYÖS TULEVAISUUDESSA

Kuljetusliike Kaura Oy hyödyntää myös Lumikon laajaa huoltoverkostoa. Lämmönsäätölaitteiden huollon ulkoistaminen on ollut kuljetusliikkeelle järkevää ja tehokasta. Jani Kaura on erityisen tyytyväinen huoltopisteiden ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä nopeaan apuun, jota on tarjolla myös puhelimitse. Hätäapu tiukan paikan tullen on mahdollistanut nopeat diagnosoinnit ja tehokkaat korjaustoimenpiteet.


Lumikon ja Kuljetusliike Kaura Oy:n yhteistyöllä on pitkä historia ja hyvä yhteistyö jatkuu, kun kuljetusliikkeen seuraava HTC-yhdistelmä pääsee tien päälle hyvissä ajoin ennen juhannuksen kiireitä. Lumikon LT9-lämmönsäätölaitteet ovat jälleen matkassa, varmistamassa kuljetusten tasaisen lämpötilahallinnan. Lumikko kiittää Kuljetusliike Kaura Oy:tä luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä! 
 


Sulje sivuvalikko