Uutiset

Uutuuksien vuosi 2019 – Lumikon tuoteperhe kasvaa


13.12.2019

Lumikolle vuosi 2019 on ollut tuotekehityksen näkökulmasta merkityksellinen. Olemme tuoneet markkinoille jopa kolme uutta Lumikko-lämmönsäätölaitetta sekä panostaneet asiakkailla olevien laitteiden luotettavuuden parantamiseen. Iso kiitos kuuluu kaikille Lumikko käyttäjille, jotka ovat antaneet oman panostuksen tuotteiden luotettavuuden kehittämiseen. 

 

Julkaisimme Lumikko -tuoteperheeseemme täysin uudentyyppisen UMT6BHS -lämmönsäätöratkaisun ja päivitimme myyntimenestysversiomme uusilla teknisillä ratkaisuilla. Haluamme jatkossakin tuottaa asiakkaillemme ympäristöystävällisiä, kestäviä ja monipuolisia lämmönsäätölaitteita!  


L6BHS MT Monilämpöratkaisu kuorma-autoihin – Monipuolinen ja tehokas

 

Uusi L6BHS MT mahdollistaa entistäkin monipuolisemmat lämpötilaratkaisut koritilassa. Kahdella irtopatterilla varustettavissa oleva laite antaa mahdollisuuden jakaa koritilan pituussuuntaisilla tai poikittaisilla väliseinillä. L6BHS MT on varustettu hybridikompressorilla, jonka ansiosta kone on kevyt ja kompaktin kokoinen. Uusi ratkaisu parantaa osaltaan myös korien k-arvoa, sillä kiinteän höyrystimen puuttuessa koriin ei tarvita suurta läpivientireikää. L6BHS MT tarjoilee monipuolisuutta ja tehokkuutta kaikilla osa-alueilla!

 

UMT6BHS helmanaluskone kuorma-autoihin – Lisää tilaa, hiljaisuutta ja helpompaa huoltoa

 

Kuljetusmessuilla keväällä 2019 julkaistu UMT6BHS korin alle sijoitettava koneemme on saanut loistavan vastaanoton. Korin alle sijoitettu lämmönsäätölaite sanoo hyvästit ohjaamoiden ja koritilojen loveamiselle ja maksimoi kuormatilan koon. Huollon helpottamiseksi, laitteen moottori ja kompressori ovat asennettuina sisäänrakennetulle ulosvetokelkalle. Myös koneen lauhdutinpuoli on pyritty tekemään mahdollisimman avoimeksi ja helppohuoltoiseksi esimerkiksi kennojen pesun näkökulmasta. Korin alle sijoitettava lämmönsäätölaite siirtää myös painopistettä alaspäin ja tekee näin oman osansa tasapainottamaan kuorma-auton alustaa. Sijoittelu korin alle vähentää myös hyttiin kantautuvaa melua ja huoltotoimenpiteet voi tehdä turvallisesti maan tasolla.

 

Lue Kuljetusliike Numka Oy:n kommentit UMT6BHS-koneen testiajoista täältä.

 

 

LT9M Perävaunuratkaisu – Luotettava, tehokas ja hiljainen

 

LT9 perävanuratkaisumme saa rinnalleen päivitetyn version, joka on edeltäjäänsä tehokkaampi, kevyempi ja helppokäyttöisempi. LT9M on varustettu uudella Yanmar-moottorilla, jossa mekaaninen voimansiirtomekanismi vähentää komponenttien määrää ja helpottaa merkittävästi koneen huoltoa. Uusi teknologia ja moderni dieselmoottori pitävät koneen käyttö- ja huoltokustannukset alhaisina. Uusi LT9M soveltuu teholtaan myös uusiin, pidennettyihin korimittoihin. Lumikko suosittelee käyttämään Lumikko -ilmanjakopressua parantamaan ilmanvirtausta pitkiin koreihin.                                        

 

 

 

Kaikki uudet lämmönsäätöratkaisumme ovat nyt markkinoilla ja täydentävät Lumikon tuoteperhettä. Keskustelemme mielellämme lisää uusien laitteiden tuomista mahdollisuuksista, joten ota meihin yhteyttä – olemme palveluksessasi!


Takaisin uutisiin
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›