Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L7

Vetoautoratkaisu L7EVO

Lumikko L7EVO on uusi kehitysversio perinteisestä tehopakkauksesta. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kustannus- ja energiatehokkuus sekä ympäristökuormituksen vähentäminen. L7EVO jatkaa edeltäjänsä tarinaa yhtenä markkinoiden tehokkaimpana dieselkäyttöisenä vetoautoratkaisuna. Se kipuaa tehovertailun kärkipaikoille edelleen niin jäähdytys- kuin lämmitystehonsakin puolesta.

 

L7EVO:n huikea teho perustuu korkealuokkaisiin komponentteihin, optimoituun kylmäpiiriin sekä neste- ja sähkölämmitykseen. Lisäksi käyttölogiikan päivityksen myötä laitteen ohjausta on selkeytetty ja käyttövarmuutta parannettu.

 

Päivitykset ja teknologiset innovaatiot ovat alentaneet elinkaarikustannuksia ja siten myös ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. L7EVO soveltuu kaikista vaativimpiinkin monilämpökuljetuksiin niin FRC- kuin FNA-standardoiduissa kuljetuksissa.

EDISTYKSELLISTÄ TEHOKKUUTTA

Lumikko L7EVO on lämmitys- ja pakasteteholtaan yksi markkinoiden tehokkaimmista dieselkäyttöisistä vetoautoratkaisuista. Moniosastovalmius ja tehokas nestelämmitys löytyy tuotteesta aina vakiona.

UUTTA DESIGNIA

Lumikko L7EVO on kustannus- ja energiatehokas ratkaisu, jonka muotoilu päivitettiin vastaamaan 2010-luvun tarpeita. Uusin design kavensi L7EVO:a yhteensä noin 25 cm vanhaan malliin verrattuna, joten se soveltuu entistäkin paremmin lovettuihin koreihin ja hytteihin.

KILPAILUKYKYINEN

Pidentyneiden huoltovälien, komponenttien päivityksen ja alentuneen polttoaineen kulutuksen myötä Lumikko L7EVO:n käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset.

Jäähdytysteho +30°C
Ulkolämpötilassa

 

Kuljetuslämpötila
 
Dieselkäytöllä
Sähkökäytöllä
 
0°C
 
11486W
11931W
 
-20°C
 
6558W
6666W
 

 

Lämmitysteho -20°C
Ulkolämpötilassa

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä

 

 

10000W

3500W
Puhallusteho
 

Höyrystimen ilmamäärä

Ilman lähtönopeus
 
 

2910 m³/h

8,1 m/s
Tekniset
tiedot
Paino
Dieselmoottori
Kompressori
Sähkömoottori
Kylmäaine
 
620 kg
Kubota D1105/3 syl.
BITZER/4 syl.
9 kW

R452A / 9 kg

 

Soveltuvuus
 
FRC max 15m
FNA max 15m
 
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›