Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L6H

L4
 

Vetoautoratkaisu L6H

Lumikko L6H on osa Lumikon uutta vihreän teknologian hydrauliikkatuoteperhettä. Saatavana kiinteällä ja irtohöyrystimellä. Hydrauliseen moottoriin perustuva vetoautoratkaisu on parempi valinta sekä ympäristön että kustannusten kannalta. Hydraulimoottorin avulla lämmönsäätöyksikkö ottaa käyttämänsä energian vetoauton voiman ulosottolaitteesta. 
 
Koska lämmönsäätelyyn ei moottorin käynnissä ollessa tarvita dieseliä lainkaan, L6H vähentää paitsi kuljetuksen kokonaispolttoainekulutusta myös sen haitallisia ympäristövaikutuksia. Lumikon tuttu tehokkuus ja toimintavarmuus – pienempi hiilijalanjälki. 

VÄHÄPÄÄSTÖINEN

L6H:n hydraulimoottori ei tarvitse erillistä polttoainetta toimiakseen. Tämä vähentää kuljetuksen aikana syntyviä hiilidioksidi-, typpioksidi-ja hiukkaspäästöjä merkittävästi. 

HILJAINEN

L6H:n käyntiääni on lähes huomaamaton hiljaisen hydraulimoottorin ansiosta.  Alhainen melutaso tekee ajosta miellyttävämpää ja on eduksi erityisesti yö- ja aamuaikaan tapahtuvassa jakeluliikenteessä. 

KUSTANNUSTEHOKAS

Lämmönsäätölaitteen hydraulimoottori vaatii huoltoa vain harvoin eikä polttoainetta lainkaan. Tämä pienentää laitteen käyttö- ja elinkaarikustannuksia huomattavasti. 

Jäähdytysteho
kun ulkolämpötila +30°C

 

Kuljetuslämpötila 
 

Hydraulikäytöllä

Sähkökäytöllä
0°C
 

11 394 W

11 206 W

-20°C
 

6 117 W

6 057 W

 

 

Lämmitysteho  
kun ulkolämpötila -20°C

Hydraulikäytöllä

Sähkökäytöllä

 

 

 

10 500 W

10 500 W
Puhallusteho

 

Höyrystimen ilmamäärä

Ilman lähtönopeus
 
 
 
 

 

3 740 m³/h

10,0 m/s
 
 
 
Tekniset
tiedot
Paino
Moottori

Kompressori

Kylmäaine

 
450 kg
hydrauliikkamoottori
BHS
R452A
Soveltuvuus
 

FRC 90 m³

FNA 115 m³

 
 
 
 
 


 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›