Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L5

Vetoautoratkaisu L5BHS

Uusi Lumikko L5BHS vetoautoratkaisu on oikea valinta niin pitkille siirtokuljetuksille kuin jakelukuljetuksiinkin. Täysin uudistettu hybridi-tuoteperheen edustaja L5BHS tuo mm. pienet fyysiset ulkomitat ensimmäistä kertaa myös 5 kW-teholuokkaan. Integroidulla höyrystimellä ja pienikokoisella, kevyellä rakenteella varustettu L5BHS sisältää Lumikolle tyypillisesti moniosastovalmiuden vakiona.

 

Lumikko L5BHS:n rakenne on suunniteltu niin, ettei se vie tilaa korista, jolloin koko kuljetustila saadaan hyödynnettyä. Kokosivun aukeavia ovia käytettäessä ei kylmäkoneen höyrystin ole esteenä lastauksen tai purkamisen yhteydessä.

TOIMIVA MUOTOILU

Kuten hybridi-tuoteperheen ideologiaan kuuluu, Lumikko L5BHS:n muotoilussa on otettu huomioon laitteen sopivuus korkealla ohjaamolla varustettuihin ajoneuvoihin. Koneen kippauskulma on kokoluokassaan markkinoiden paras.

KILPAILUKYKYINEN

Lumikko L5BHS:n sisäänrakennettu höyrystin mahdollistaa parhaan mahdollisen kuormatilan käytön. Moniosastovalmius on vakiona. Hybriditeknologian ansiosta kuumakaasu-ominaisuutta voidaan käyttää lämmitys- ja sulatustoiminnoissa myös tässä kokoluokassa.

HUOLLON HELPPOUS

Lumikko L5BHS on kustannus- ja energiatehokas ratkaisu, jossa kaikki pääkomponentit löytyvät laitteen sisältä ja ovat helposti huollettavissa.

Jäähdytysteho +30°C
Ulkolämpötilassa

 

Kuljetuslämpötila 
 

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä
0°C
 

8260W

8320W
-20°C
 

4830W

5060W
Soveltuvuus
 
FRC max 8,5m
FNA max 13m

 

Lämmitysteho -20°C 
Ulkolämpötilassa

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä

 

 

 

5600W

5600W
Puhallusteho

 

Höyrystimen ilmamäärä

Ilman lähtönopeus
 
 
 
 

 

2400 m³/h

17,8 m/s
 
 
 
Tekniset
tiedot
Paino
Dieselmoottori

Kompressori

Kylmäaine
 
450 kg
Kubota D1105/3 syl.
BITZER/4 syl.
R452A/4,5 kg
   
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›