Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L4BHS

L4
 

Vetoautoratkaisu L4BHS

Lumikko L4BHS on uusi, teknologisesti edistyksellinen vetoautoratkaisu, jonka sydämenä sykkii uusi BITZERhybridikompressori. Hybridikompressorin ansiosta erillistä sähkömoottoria ei tarvita. Tuloksena on kustannustehokas, kevyt ja ulkomitoiltaan markkinoiden pienin dieselkäyttöinen vetoautoratkaisu, joka on varustettu sisäisellä höyrystimellä. Sisäinen höyrystin ja keveys mahdollistavat maksimaalisen kuljetuskapasiteetin hyödyntämisen monipuolisesti. L4BHS soveltuu erityisesti pienten ja keskisuurten kuorma-autojen lämpösäädeltyjen korien voimanlähteeksi.

KOMPAKTI HYBRIDI

Yhdistämällä kompressori ja sähkömoottori tuotteesta on saatu kevyt  ja pienikokoinen hybridi­innovaatio. Osien ja komponettien optimointi  sekä modulaarinen rakenne alentavat huoltokustannuksia ja parantavat  tuotteen luotettavuutta.

KUSTANNUS-TEHOKKUUTTA

Laitteen hankintahinta ja käyttökustannukset ovat edulliset teholuokassaan. 40 % kevyempi kone pienentää vetoauton polttoainekulutusta ja vapauttaa kantavuutta kuljetuskäyttöön. Sisäänrakennettu höyrystin mahdollistaa kuormatilan monipuolisen käytön ja maksimaalisen kuljetuskapasiteetin.

UUTTA MUOTOILUA

Uusi muotoilu korostaa Lumikon dynaamisuutta, ketteryyttä ja kekseliäisyyttä. Muotoilun ansiosta laite voidaan asentaa entistä paremmin myös korkeilla hyteillä varustettuihin kuorma­autoihin.

L4BHS tekniset tiedot

Vetoautoratkaisu L4BHS

 

Tekniset tiedot
Paino 395 kg
Dieselmoottori 3 sylinteriä / 13 kW
Kompressori 4 sylinteriä / Hybridi BHS
Kylmäaine R452A / 3,8 kg

 

Soveltuvuus
FRC max 6,0 m
FNA max 9,0 m

 

Jäähdytysteho +30 °C ulkolämpötilassa
Kuljetuslämpötila 0 °C -20 °C
Dieselkäytöllä 6870 W 3575 W
Sähkökäytöllä 6931 W 3472 W

 

Lämmitysteho -20 °C ulkolämpötilassa
Dieselkäytöllä 5600 W
Sähkökäytöllä 5600 W

 

Puhallusteho
Ilmamäärä 2000 m³/h
Ilman lähtönopeus 19,0 m/s

 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›