Etusivu » Tuotteet » Vetoautoratkaisu L4BHS

L4
 

Vetoautoratkaisu L4BHS

Lumikko L4BHS on uusi, teknologisesti edistyksellinen vetoautoratkaisu, jonka sydämenä sykkii uusi BITZERhybridikompressori. Hybridikompressorin ansiosta erillistä sähkömoottoria ei tarvita. Tuloksena on kustannustehokas, kevyt ja ulkomitoiltaan markkinoiden pienin dieselkäyttöinen vetoautoratkaisu, joka on varustettu sisäisellä höyrystimellä. Sisäinen höyrystin ja keveys mahdollistavat maksimaalisen kuljetuskapasiteetin hyödyntämisen monipuolisesti. L4BHS soveltuu erityisesti pienten ja keskisuurten kuorma­autojen lämpösäädeltyjen korien voimanlähteeksi.

KOMPAKTI HYBRIDI

Yhdistämällä kompressori ja sähkömoottori tuotteesta on saatu kevyt  ja pienikokoinen hybridi­innovaatio. Osien ja komponettien optimointi  sekä modulaarinen rakenne alentavat huoltokustannuksia ja parantavat  tuotteen luotettavuutta.

KUSTANNUS-TEHOKKUUTTA

Laitteen hankintahinta ja käyttökustannukset ovat edulliset teholuokassaan. 40 % kevyempi kone pienentää vetoauton polttoainekulutusta ja vapauttaa kantavuutta kuljetuskäyttöön. Sisäänrakennettu höyrystin mahdollistaa kuormatilan monipuolisen käytön ja maksimaalisen kuljetuskapasiteetin.

UUTTA MUOTOILUA

Uusi muotoilu korostaa Lumikon dynaamisuutta, ketteryyttä ja kekseliäisyyttä. Muotoilun ansiosta laite voidaan asentaa entistä paremmin myös korkeilla hyteillä varustettuihin kuorma­autoihin.

Jäähdytysteho +30°C
Ulkolämpötilassa

 

Kuljetuslämpötila 
 

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä

0°C
 
6870W

6931W

-20°C
 
3575W

3472W

 

 

Lämmitysteho -20°C 
Ulkolämpötilassa

Dieselkäytöllä

Sähkökäytöllä

 

 

 

5600W

5600W
Puhallusteho

 

Höyrystimen ilmamäärä

Ilman lähtönopeus
 
 
 
 

 

2000m³/h

19,0 m/s
 
 
 
Tekniset
tiedot
Paino
Dieselmoottori

Kompressori

Kylmäaine

 
395 kg
Kubota 722/3 syl.
BITZER / 4 sylinteriä
R452A / 3,8 kg
Soveltuvuus
 

FRC max 6,0m

FNA max 9,0m

 
 
 
 
 

 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›