Referenssit

 

KULJETUSLIIKE EERO HUHTALA Oy

Kuljetusliike Eero Huhtala Oy:n toimitusjohtaja Jani Huhtala kuvailee Lumikkoa luotettavaksi toimijaksi, joka tukee asiakastaan kaikessa. "Olemme tehneet yhteistyötä Lumikon kanssa 1980-luvulta saakka, jolloin paikallisuus vaikutti siihen, että käännyimme Lumikon puoleen. Nyt meillä on käytössämme niin Lumikon kylmälaitteita kuin lämpötilanseurantalaitteitakin." Huhtalan mukaan heidän odotuksiinsa on vastattu, ja hän kiittää Lumikkoa erityisesti toimivasta jälkimarkkinoinnista: "Lumikolla on aina selvitetty mahdolliset ongelmat välittömästi ja sopimuksiin on päästy helposti. Lumikkoon voi luottaa." Hänen mukaansa Lumikon suunta on BITZER:in myötä entistä parempi, ja hän suosittelisi Lumikkoa yhteistyökumppanina kaikille.

 

 

 

VEine seinäjoki Oy

Veine Seinäjoki Oy on ollut yhteistyössä Lumikon kanssa kymmenen vuotta. "Ensimmäisen kerran olemme ostaneet Lumikon koneita vuosien 2004 ja 2005 vaihteessa ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin ostimme Lumikon paketin jo kolmatta kertaa", toimitusjohtaja Tuomo Rannila tarkentaa. "Meitä kiinnosti jo aluksi palvelun kokonaisvaltaisuus, ja Lumikon laitteet huolenpitosopimuksineen sisältävät kaikki normaalit huollot." Myös Lumikon paikallisuus vaikutti Veinen päätökseen ryhtyä yhteistyöhön Lumikon kanssa. Yhteistyösuhteen aikana Rannila on todennut Lumikon suoraselkäiseksi ja avoimeksi toimijaksi. Hän suosittelisi Lumikkoa mielellään kaikille: "Olemme olleet tyytyväisiä Lumikkoon yhteistyökumppanina. Arvostamme jatkuvuutta ja yrityksen rehtiä toimintaa. Tutut ihmiset asioiden takana tekevät yhteistyöstä miellyttävää, ja Lumikolla pidetään aina asiakkaasta huolta."

 

 

 

Koppelomäki yhtiöt

Koppelomäki Yhtiöiden yhteistyötausta Lumikon kanssa on pitkä. "Olemme ostaneet Lumikon kylmäkoneita siitä lähtien kun yrityksemme aloitti elintarvikekuljetukset vuonna 1989. Lumikon valintaan vaikutti kotimaisuus, luotettavuus ja markkinointi", kertoo toimitusjohtaja Kimmo Koppelomäki. Yhteistyö Lumikon kanssa on vastannut Koppelomäen odotuksia, ja erityisesti hän kiittää Lumikkoa ystävällisestä palvelusta: "Yhteistyö toimii arjen ulkopuolellakin, ja varaosia tuodaan tarvittaessa myös kauemmas. Yhteistyön myötä Lumikosta on muodostunut meille kaiken kaikkiaan positiivinen kuva, ja suosittelen Lumikkoa kaikille. Erityisesti L7-vetoautokone tekee todella hyvin pakkasta, eikä toista yhtä hyvää kylmäkonetta ole tielleni vielä osunut."

 

 

 

ilpo salomaa Oy

Ilpo Salomaa Oy:n ja Lumikon yhteistyö alkoi jo 1970-luvulla. "Silloin Lumikolla oli vain neljä työntekijää, ja tuotanto toteutettiin autotallissa. Tuolloin meitä houkutteli Lumikon paikallisuus, ja sitä arvostamme edelleen", toimitusjohtaja Ilpo Salomaa muistelee. "Arvostamme myös sitä, että tarvittavia varaosia löytyy jo saman päivän aikana, ja Lumikko tukee meitä kaikessa. Lisäksi on hienoa, että yhteyden tuotteen valmistajaan saa vaivattomasti." Ilpo Salomaa Oy:llä on käytössään sekä Lumikon vetoautokoneita että perävaunukoneita, ja hän pitää Lumikon tuotteita kehittyneinä. "Olemme erityisen tyytyväisiä Lumikon perävaunukoneisiin. Esimerkiksi Lumikko L400-perävaunukone on luotettava, remmitön kone - siis varma kylmäkone."

 

  

 

Kuljetus arto järvimäki oy

Kuljetus Arto Järvimäki Oy on tehnyt yhteistyötä Lumikon kanssa jo runsaat 20 vuotta. Toimitusjohtaja Marko Järvimäen mukaan Lumikkoon päädyttiin tuolloin kotimaisuuden ansiosta, ja alusta saakka yhteistyöhön on oltu tyytyväisiä. "Suosittelisin Lumikkoa lämpimästi muillekin." Marko Järvimäki kehuu kommunikaatiota yritysten välillä: "Lumikolla asiakkaasta pidetään hyvää huolta ostotapahtuman jälkeenkin. Yhteydenpito on aitoa, ja yhteyshenkilömme Lumikolla tekee erittäin hyvää työtä. Asiakkaana meillä on tunne, että meistä aidosti välitetään." Järvimäki on tyytyväinen siihen, että mahdollisten ongelmien sattuessa Lumikko hoitaa asian nopeasti: "Lumikolta ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen näissäkin tilanteissa." Lumikon laitteissa Järvimäki pitää erityisesti muotoilun käytännöllisyydestä: "Laitteet soveltuvat hyvin pieniinkin jakeluautoihin."

 

 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›